ΕΚΤΙΜΗΣΗ | ΕΦΑΡΜΟΓΗ | ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ

PEST SHIELD Pest Management
Home Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΚΟΡΙΟΙ ΘΕΡΜΙΚΗ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ


Pest Shield - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


ΕΜΕΙΣ

Το 1986 η BIO HELLAS ιδρύεται από το χημικό PhD Νικόλαο Αλεξανδρίδη η οποία ξεκινά την πορεία της στο χώρο των απεντομώσεων, μυοκτονιών και απολυμάνσεων και σύντομα κατατάσσεται στις πρώτες εταιρείες στον Ελλαδικό χώρο που δραστηριοποιούνται στο συγκεκριμένο αντικείμενο και ειδικά στον τομέα των τροφίμων. Πλέον η δεύτερη γενιά, εκπροσωπούμενη από τη γεωπόνο Παναγιώτα Αλεξανδρίδου, συνεχίζει με επιτυχία την πορεία της BIO HELLAS.

Το 2012 ιδρύεται η PEST SHIELD από το βιολόγο MSc Γεώργιο Σταματόπουλο, η οποία επιλέγει σα στρατηγικό στόχο, πέραν των γενικών απεντομώσεων-μυοκτονιών, την εξυπηρέτηση του ξενοδοχειακού τομέα και συγκεκριμένα την αντιμετώπιση του δυσεπίλυτου προβλήματος των κοριών. Η επιτυχία των  συγκεκριμένων εφαρμογών καταδεικνύεται από τις ξενοδοχειακές μονάδες που εμπιστεύονται την PEST SHIELD.

Το 2019 φέρνει τη συνεργασία των δύο εταιρειών με κοινό σκοπό την παροχή επιστημονικών υπηρεσιών υψηλής ποιότητας. Βασιζόμενοι στην εκπαίδευση του προσωπικού, στην εμπειρία αλλά και στη χρήση καινοτόμων μεθόδων και εξοπλισμού, ευελπιστούμε να συνεχίσουμε πλέον από κοινού μια πορεία με κεντρικό άξονα την ικανοποίηση των πελατών μας.

Η Παναγιώτα Αλεξανδρίδου είναι η υπεύθυνη επιστήμονας της εταιρείας. Απόφοιτος του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, γνωρίζει τη σημασία της συνεχόμενης εκπαίδευσης και για το λόγο αυτό παρακολουθεί ανελλιπώς σεμινάρια σχετικά με την επιστήμη της διαχείρισης των παρασίτων.

Ο Γιώργος Σταματόπουλος επιμελείται το πελατολόγιο των ξενοδοχειακών μονάδων, ειδικά για το θέμα των κοριών, έχοντας στο ενεργητικό του εκατοντάδες ώρες εφαρμογών.

Ο Γιάννης Χατζητσομπάνης είναι ο κύριος τεχνικός της εταιρείας, ο παλαιότερος και αναντικατάστατος, με πολυετή εμπειρία κυρίως στη διαχείριση μεγάλων εγκαταστάσεων και στη βιομηχανία τροφίμων.

ΕΜΕΙΣ

Created by alexiaz