ΕΚΤΙΜΗΣΗ | ΕΦΑΡΜΟΓΗ | ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ


Created by alexiaz

PEST SHIELD Pest Management
Home Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΚΟΡΙΟΙ ΘΕΡΜΙΚΗ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ


Pest Shield - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ

ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ

Οι κατσαρίδες που μας απασχολούν ως παράσιτα στην Ελλάδα ανήκουν κυρίως σε 3 είδη, την ψιλή καφέ γερμανική κατσαρίδα Blatella Germanica, την μεγάλη κοκκινωπή αμερικάνικη Periplaneta Americana και την μαύρη ασιατική Blatta Orientalis. Τα δύο τελευταία είδη είναι αυτά που απαντώνται σε υπονόμους και φρεάτια και περιστασιακά εισβάλουν στα σπίτια μας. Η  Blatella Germanica αντίθετα απαντάται πολύ συχνά σε χώρους εστίασης και παρασκευής τροφίμων, σε σπίτια, ξενοδοχεία, σκάφη κ.τ.λ όπου ο πληθυσμός τους μπορεί να φτάσει σε δυσθεώρητα νούμερα.  Διαβάστε περισσότερα..


Οι κατσαρίδες δεν αποτελούν αναγκαίο ξενιστή κάποιου παθογόνου όπως τα κουνούπια, όμως μπορούν μηχανικά να επιμολύνουν τα τρόφιμα και τις πρώτες ύλες με βακτήρια που ευθύνονται για τροφιμογενείς λοιμώξεις. Επίσης είναι γνωστός ο ρόλος τους στην δημιουργία αλλεργικού άσθματος μέσω των ήδη αναγνωρισμένων εργαστηριακά αλλεργιογόνων  του εξωσκελετού τους.


Η Pest Shield χρησιμοποιεί ειδικές κολλητικές παγίδες με τροφοελκυστικά και σεξουαλικές φερομόνες (μπλατελλοκινόνη), για παρακολούθηση του πληθυσμού, αλλά και μαζική παγίδευση.


Όπου χρειάζεται, διενεργούνται υπολειμματικοί ψεκασμοί, με εγκεκριμένα σκευάσματα.

 

Επίσης, για αυξημένη αποτελεσματικότητα και διαρκή κάλυψη, εφαρμόζουμε τα καλύτερα τροφοελκυστικά gel της αγοράς, τα οποία λόγω της μορφής τους είναι ακίνδυνα για τους ενοίκους ή τους εργαζόμενους στο χώρο και μπορούν να εφαρμοστούν σε οποιαδήποτε χώρο εστίασης. Σε επαγγελματικούς χώρους εστίασης, μπορούμε να συνδυάσουμε την εφαρμογή του gel με επιλεκτικούς ενζυματικούς καθαρισμούς, αυξάνοντας την ελκυστικότητά του.


Στα πλαίσια της ολοκληρωμένης διαχείρισης, στο μέτρο του δυνατού, η Pest Shield θα κάνει τις σχετικές ενέργειες για την εμπόδιση εισόδου των εντόμων στο χώρο σας ή θα σας συμβουλεύσει πάνω σε αυτό.