ΕΚΤΙΜΗΣΗ | ΕΦΑΡΜΟΓΗ | ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ


Created by alexiaz

PEST SHIELD Pest Management
Home Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΚΟΡΙΟΙ ΘΕΡΜΙΚΗ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ


Pest Shield - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


ΘΕΡΜΙΚΗ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ


Τις τελευταίες δεκαετίες παρατηρείται μια αυξανόμενη γενετική αντίσταση διαφόρων εντόμων της πόλης και των αποθηκών σε διάφορες ομάδες εντομοκτόνων.


Παράλληλα, η αυξανόμενη ευαισθησία των καταναλωτών για ένα υγιές εσωτερικό περιβάλλον και για την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος, καθιστά κάποιες φορές την χρήση χημικών δύσκολη.


Η απάντηση σε αυτά τα προβλήματα είναι η θερμική καταπολέμηση.


Τα έντομα και τα ακάρεα εμφανίζουν ένα optimum ανάπτυξης μεταξύ 22 και 30 βαθμών Κελσίου. Ήδη από τους 42 βαθμούς και πάνω υπάρχει επιβράδυνση της δραστηριότητας, ενώ στους 54 βαθμούς παρατηρείται ολική θανάτωση όλων των σταδίων εφόσον εκτεθούν για τον κατάλληλο χρόνο.


Η PEST SHIELD, σε συνεργασία με το Τμήμα Εντομολογίας του Ινστιτούτου Δασικών Ερευνών,   έχει αναπτύξει προγράμματα θερμικής καταπολέμησης εντόμων και κυρίως κατά των κοριών και των ξυλοφάγων συμπεριλαμβανομένων και των τερμιτών.


Διαθέτουμε δύο ειδών συστήματα: Ηλεκτρικά αερόθερμα και συσκευή με καυστήρα προπανίου. Το καθένα έχει τα πλεονεκτήματά του και χρησιμοποιείται ανάλογα με την περίσταση. Διαθέτουμε επίσης εξοπλισμό για την καταγραφή της θερμοκρασίας όπως επίσης και για την ομοιόμορφη κατανομή της θερμότητας στο χώρο.


Έχουμε ήδη επιτυχημένες εφαρμογές κατά των κοριών, αλλά και κατά ξυλοφάγων  εντόμων.

ΘΕΡΜΙΚΗ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ