ΕΚΤΙΜΗΣΗ | ΕΦΑΡΜΟΓΗ | ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ


Created by alexiaz

PEST SHIELD Pest Management
Home Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΚΟΡΙΟΙ ΘΕΡΜΙΚΗ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ


Pest Shield - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ

Οι καιρικές συνθήκες, η οικονομική δυσκολία των δήμων για δράση, αλλά και η ραγδαία εξάπλωση του κουνουπιού τίγρης προμηνύουν μία δύσκολη εποχή.


Εμείς προσφέρουμε μία ολοκληρωμένη αντιμετώπιση των κουνουπιών με προνυμφοκτονία και καταπολέμηση ενηλίκων με ειδική συσκευή fogger (εκνεφωτής) για εκτενέστερη κάλυψη.Mέθοδοι

Η αντιμετώπιση των κουνουπιών προυποθέτει μία ολοκληρωμένη προσέγγιση που περιλάμβάνει την διαχείριση του περιβάλλοντα χώρου, την εκπαίδευση του ενδιαφερομένου, εφαρμογές προνυμφοκτονίας και σε περιπτώσεις εξάρσεων και υψηλής όχλησης την καταπολέμηση των ακμαίων.


Σας συμβουλεύουμε και σας βοηθάμε να εξαλείψετε τα πιθανά σημεία εκκόλαψης των αυγών, όπως επίσης και για τα κατάλληλα μέσα ατομικής προστασίας.


Χρησιμοποιώντας ειδικούς ρυθμιστές ανάπτυξης επιχειρούμε την παρεμπόδιση ανάπτυξης των προνυμφών σε υδάτινα σημεία που δεν μπορούν να απομακρυνθούν, γλάστρες αλλά και φρεάτια και άλλα.


Με ειδική συσκευή (εκνεφωτή), μειώνουμε την έντονη όχληση από τα ενήλικα κουνούπια αλλά και τις σκνίπες, επιτυγχάνοντας μεγαλύτερη κάλυψη.

ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ