2109614589   2107629900

6944472452  6978921519


ΕΚΤΙΜΗΣΗ | ΕΦΑΡΜΟΓΗ | ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ


Created by alexiaz

PEST SHIELD Pest Management
Home Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΚΟΡΙΟΙ ΘΕΡΜΙΚΗ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ


Pest Shield - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


EKOMILLE


Η ολοένα αυξανόμενη απαίτηση από τους καταναλωτές για ασφαλή προϊόντα και υπηρεσίες, δεν θα μπορούσε να παραλείψει την μυοκτονία.


Στα πλαίσια αυτά, η PEST SHIELD επέλεξε να εισάγει στο οπλοστάσιο της το Ekomille, και να αναπτύξει την μέθοδο ασφαλούς μυοκτονίας για μία αποτελεσματική και οικολογική καταπολέμηση των τρωκτικών στον αστικό και βιομηχανικό χώρο.


Η χρήση της συσκευής Ekomille διασφαλίζει την προστασία του περιβάλλοντος, αφού δεν χρησιμοποιεί χημικά και δεν διασπείρει δηλητηριασμένα πτώματα τρωκτικών στο χώρο.


Η συσκευή Ekomille είναι μία ηλεκτρομηχανική συσκευή που παρέχει αυτόματες, πολλαπλές και συνεχείς συλλήψεις τρωκτικών (αρουραίων και ποντικών). Χάριν στις κατασκευαστικές του ιδιότητες προσφέρει υγιεινή, αποτελεσματική και οικολογική μυοκτονία. Προϊόν πολυετούς έρευνας και δεκαετούς πιστοποιημένης λειτουργίας, δεν χρησιμοποιεί χημικά αλλά μόνο φυσικές τροφές, εκμεταλλευόμενο την συμπεριφορά των τρωκτικών.


Η PEST SHIELD ως αντιπρόσωπος της συσκευής στην Ελλάδα, εκπαιδεύτηκε στο εξωτερικό σχετικά με την ορθή χρήση της συσκευής.


Δείτε το βίντεο στο

ECO-RODENT